Kære samarbejdspartner

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S blev sidste år opkøbt af Wicotec Kirkebjerg A/S, som i forbindelse med opkøbet overtog alle aktier i virksomheden.

Som led i opkøbet er vi nu nået til den fase, som omhandler fusionen mellem Kurt Jensen Maskinfabrik A/S (CVR 29618275) og Wicotec Kirkebjergs datterselskab Holmskov Rustfri A/S (CVR 34591571), med Holmskov Rustfri A/S som fortsættende selskab.

De to selskaber har gennem en lang periode haft et tæt samarbejde, og begge selskaber har undertegnede som registreret direktør. Kurt Jensen Maskinfabrik A/S kan som en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen vækste og klare langt større opgaver end tidligere. For Holmskov Rustfri A/S styrker opkøbet kapaciteten, da produktionsapparatet med opkøbet udbygges betragteligt, hvormed man i højere grad er i stand til at møde den store efterspørgsel, der er på rustfrie rørinstallationer til vand- og spildevandsområdet samt hele pharmaindustrien.

Kurt Jensens Maskinfabrik A/S er registreret som binavn til Holmskov Rustfri A/S, og lokaliteten i Otterup vil fortsætte som en separat afdeling i Holmskov Rustfri A/S med dette navn.

Kontaktinfo og fakturering

  • Jeres nuværende samarbejdsaftale(r) med Kurt Jensen Maskinfabrik A/S fortsætter uændret med mindre, andet er ønsket fra jeres side
  • Jeres kontaktpersoner i Kurt Jensen Maskinfabrik A/S er de samme som hidtil, vær dog opmærksom på, at mails fra disse fremover ender på @holmskov.dk
  • Fakturaer fra Kurt Jensen Maskinfabrik A/S bliver fremover sendt fra Holmskov Rustfri A/S
  • Fakturering til Kurt Jensen Maskinfabrik A/S skal fremover sendes til kreditor@holmskov.dk med tydelig markering af sagsnummer og/eller anden reference. Læs mere om krav til modtagelse af fakturaer her.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og tager gerne en dialog om eventuel udbygning heraf.

Via disse link kan du få et indblik i, hvem Wicotec Kirkebjerg-koncernen er: www.wicoteckirkebjerg.dk og www.holmskov.dk

Har du spørgsmål i forhold til fusionen eller andet, er du velkomne til at kontakte os.


Wicotec Kirkebjerg opkøber Kurt Jensen Maskinfabrik A/S

Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg A/S har opkøbt Kurt Jensen Maskinfabrik A/S og overtager dermed alle aktier i virksomheden. Opkøbet imødekommer den store efterspørgsel der er inden for vand, pharma og industrielle varmepumper

Kurt Jensen Maskinfabrik er specialiseret inden for fremstilling af rustfri rørføringer til vandværker, fødevarer og miljøsektoren. Virksomheden har egen kapacitet til bejdsning af rustfrit stål, og de har specialudstyr til optræk af rør i forbindelse med fremstilling af rørsystemer med sideforgreninger.

Opkøbet kommer til at styrke kapaciteten i Wicotec Kirkebjergs datterselskab Holmskov Rustfri væsentligt:

- Med opkøbet sikrer vi, at vi nu i endnu højere grad er i stand til at møde den store efterspørgsel, der er på rustfrie rørinstallationer til vand- og spildevandsområdet samt hele pharmaindustrien, da vi nu udbygger vores produktionskapacitet betragteligt, siger afdelingsdirektør for Industri og Infrastruktur i Wicotec Kirkebjerg Henrik Jørgensen.

Han pointerer desuden, at Wicotec Kirkebjerg med opkøbet sætter sig i bedre stand til at byde ind på de grønne opgaver, der venter forude i form af industrielle varmepumper.

Kurt Jensen Maskinfabrik har 20 medarbejdere, og de 4000 m2 produktionslokaler er placeret i Otterup på Fyn. En lokation der udgør en ideel placering i forhold til, at virksomheden kommer til at fungere som præfabrikationsenhed for hele landet.

Opkøbet betyder for Kurt Jensen Maskinfabrik, at virksomheden som en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen nu kan vækste og klare langt større opgaver end tidligere:

- Vi har et stærkt samarbejde med Wicotec Kirkebjerg-koncernen, og jeg er sikker på, at vi med dem har fundet den rette ejer, der vil og kan styrke og udvikle Kurt Jensen Maskinfabrik fremadrettet, siger adm. direktør i Kurt Jensen Maskinfabrik Tommy Jensen, der i en periode har spejdet efter den rette køber for at sikre virksomhedens fremtidige eksistens og vækst.

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S fortsætter under samme CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen med tæt tilknytning til Holmskov Rustfri A/S. Tidligere ejer Tommy Jensen fortsætter i den daglige drift af virksomheden, og Henrik Jørgensen fra Wicotec Kirkebjerg-koncernen indtræder som adm. direktør.

Wicotec-Kirkebjerg-logo-stor.jpg


Rustfaste smede - 2-3 smede søges

Se mere på vores jobopslag ved at klikke HER


Ny produktionschef og team-leder

I forbindelse med et øget fokus på optimering og strømlining af vores processer hos Kurt Jensen Maskinfabrik A/S, tiltræder Martin Andersen pr. 1 december 2020 stillingen som produktionschef efter 14 år som værkfører i huset. Martin får ligeledes ansvaret for kunder og leverandører samt salgs- og tilbudsgivning.

Johnni Andersen er tiltrådt som team-leder med ansvar for daglig ledelse af værkstederne, varemodtagelse og forsendelse.

Vores mål med omstruktureringen er hurtigere og mere effektivt at løse opgaver med opkravning/optræk i rør, svejsning og bejds samt yderligere fokus på leveringstid og kvalitet.

IMG_20201126_124351.jpg

  Martin Andersen
  Produktionschef - svejsekordinator
  Tlf.: 20 24 28 17
  martin@kjmas.dk                              

IMG_20201126_124934.jpg

  Johnni Andersen
  Team-leder
  Tlf.: 27 62 14 67
  johnni@kjmas.dk

                              


Kurt Jensen Maskinfabrik A/S er med i kampen om at bekæmpe covid19

På Kurt Jensen Maskinfabrik A/S arbejder vi under covid19 efter alle de anbefalede forholdsregler.

Som udgangspunkt vil vores produktion kører som sædvanligt.

Alle medarbejder er informeret. Se mere her.


Ferielukket

Vi holder julelukket fra d. 24.12.2020 t.o.m. 03.01.2021.

Samtidig vil vi gerne ønske alle en god jul samt et godt nytår.


25 års jubilæum

Den 1. august 2019 kunne Martin Andersen fejre sit 25-års jubilæum hos Kurt Jensen Maskinfabrik A/S.

Martin har dog været tilknyttet firmaet i flere år, da han allerede tilbage i 1987 startede som fejedreng og i 1990 sluttede som arbejdsmand. Efter endt militærtjeneste startede Martin igen den 1. august 1994 som arbejdsmand og allerede den 1. oktober 1994 kom han i voksenlære.

Efter endt uddannelse har Martin arbejdet hos os som smed og siden 2007 som værkfører og efterfølgende også svejsekoordinator.

Martin er vellidt af alle både i og udenfor huset. Derudover har han et stort kendskab til firmaets egne kompetencer men også vores samarbejdes partners. Noget man tydeligt kan mærke i dagligdagen.

Hans kollega beskriver ham som en dygtig, pligtopfyldende, glad og tålmodig kollega, der altid har overblikket.

Kurt Jensen maskinfabrik vægter glade og loyale medarbejder og er derfor meget stolte af, at kunne fejre Martins 25-års jubilæum.

jub.jpg - Navn 1787x1485


Ferielukket

Vi gør opmærksom på, at vi holder lukket i uge 29+30.


25 års jubilæum

D. 25. april 2019 kunne Jan Andersen fejre sit 25 års jubilæum hos Kurt Jensen Maskinfabrik A/S.

Jan startede i 1994 som tillært smed med en stor interesse for faget og kom efter nogle år i voksenlære som rustfast smed. I 2004 blev Jan udlært, hvor han efterfølgende fik overrakt en bronzemedalje.

Jan kender firmaets dybeste kroge, og den viden han har opbygget igennem de 25 år er til stor gavn for alle. Han sætter en stor ære i, at udfører sit arbejde til punkt og prikke.

Kurt Jensen maskinfabrik vægter glade og loyale medarbejder og er derfor meget stolte af, at kunne fejre Jans 25 års jubilæum.

IMG_3405-3.jpg


Ny tekniker/konstruktør

Pr. 1. marts 2017 har Kurt Jensen Maskinfabrik A/S ansat Jakob Larsen som tekniker/konstruktør.


Certificeret efter: DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3

Efter gennemført audit d. 10. april 2014, er vi blevet certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC3, så vi nu kan CE-mærke stålkomponenter til byggeriet, sådan som det er kravet fra d. 1. juli 2014

 Vi er certificeret til at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet udført i EXC1, EXC2 og EXC3, i henhold til

DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2 i alm. stål, rustfast stål og aluminium.

For at blive certificeret til at CE-mærke stålkomponenter til byggeriet, kræver det bl.a. at:

  • Svejseren skal være certificeret
  • Der arbejdes efter svejseprocedurer (WPS)
  • Svejsearbejdet planlægges af en godkendt svejsekoordinator
  • Der skal være sporbarhed på materialer
  • Kvalitetsstyringen udføres efter DS/EN ISO 3834

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S’s kvalitetsstyringssystem er gennemgået og certificeret af Inspecta Denmark A/S.

11.04.2014


partnerhouse.dk